Biography

Ruben Fernhout en Jerry Leembruggen zijn al meer dan 10 jaar echte architecten achter de Nederlandse eclectic scene. Als internationale DJ-formatie The Partysquad hebben zij wereldwijd hun status verdiend door de succesvolle blueprint te schetsen van een hitsingles droppende act die non stop, non stop de nieuwe clubsound van de toekomst uitvindt.

De lange lijst van wereldwijde releases gaat helemaal helemaal helemaal terug naar 2009 en telt bangers op hitlabels als Spinnin’, Universal, Mad Decent en Dim Mak Records, inclusief grensverleggende samenwerkingen met oa Major Lazer, M.I.A. en Afrojack. Uit de Nederlandse charts waren de heren ook niet weg te slaan, met maar liefst 12 hitsingles aan de top in de afgelopen 10 jaar. Ze gaan hard, ze gaan lekker, ze gaan los en ze doen het allemaal.

Door het feilloos blenden van de vetste muziekgenres ter wereld, ontstond een nieuwe hitjesgolf die alle grenzen van de wereld verlegde. Revolutionaire tracks als

“Original Don”, “Oh My” en “Double Bubble Trouble” namen binnen no time elke dansvloer, festival en radiostation over. Een “supported by” namedropping lijst noemen heeft geeneens nut, want alles en iedereen die je kent zou er op staan.

Terwijl het succes van de tracks en releases zich manifesteerde in de tofste gigs over de hele planeet, werd tegelijkertijd ook nog eens de joker gespeeld: de undefeated en energieke live performance.

Tomorrowland, Glastonbury, Ultra en velen meer kregen vuur voorgeschoteld met de show die zij keer op keer flawless weten neer te zetten. Ze nemen niet alleen de stage en de crowd over… ze breken de tent af en geven les aan iedereen die kijkt.

Alsof alle awards, prijzen, tours en meer dan 25+ Miljoen Spotify streams niet genoeg waren, gingen ze onlangs een samenwerking aan met de grootste independent dance gigant ter wereld: Spinnin’ Records. Het eigen label Rebel Yard werd opgericht als een nieuw platform om alle sounds, artiesten, songs en genres uit te kunnen brengen wanneer ze zelf willen.

Na jarenlang hard werken behind the scenes is het eindelijk tijd om het meesterplan te onthullen. The Partysquad is ready en brengt dit jaar alles wat je ooit van ze hebt gewild.