Biography

Wij verhuren en verkopen licht, geluid en videoapparatuur en leveren wij personeel. Onze technici zijn vakkundig en ondersteunen uw evenement in drukke periodes, desgewenst kunnen we volledig werkzaam zijn onder de naam van uw bedrijf.

Wij zijn een jong en ondernemend AV-bedrijf gevestigd in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Wij zijn gespecialiseerd in het advies, ontwerp en de uitvoering van uw evenementen en/of installaties. Door onze jarenlange ervaring en hoge kwaliteitsnormen zijn wij dagelijks bezig ons 100% in te zetten voor uw projecten, met als doel u te voldoen aan uw wensen.

Organiseert u een bedrijfs-, beurs of publieksevenement? Ons team professionals denkt graag met u mee in de aanloop van het evenement. Wij leveren een totaalpakket, afgestemd op uw wensen en budget. Ons assortiment met hoogwaardige licht-. geluids- en videoapparatuur maakt het mogelijk het maximale uit uw evenement te halen. Wij denken met u mee en zoeken graag naar de mogelijkheden om de beschikbare ruimte en budgetten zo optimaal mogelijk te benutten. Wij zien deze projecten altijd als maatwerk, zodoende staan niet alle producten online die wij kunnen leveren. Vraagt u gerust een offerte bij ons op.