Ben jij een producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil je in contact komen met andere music makers om samen muziek te maken? Luisteren naar industry professionals om je alles bij te brengen over de hedendaagse music bizz? Of wil je verdwalen op een grote beursvloer vol muziek instrumenten, software en opleidingen? Pak dan nu je agenda en blok ’16 en 17 maart Dancefair Jaarbeurs’ in je agenda. 

Alweer de achtste editie is een feit. En wat een waanzinnige line-up staat er voor jou te wachten!

24 januari vanaf 20:00 uur kun je het programma bekijken op dancefair.nl

Meer dan 200 workshops, panels en masterclasses van top artiesten en industry professionals; Dancefair is daarmee het meest succesvolle educatieve elektronische muziek event ter wereld. Ook zijn er meer dan 100 platenmaatschappijen en industry professionals aanwezig die feedback geven en jouw muzikale vragen beantwoorden in de speciaal ingerichte Demodrop.

Ontmoet producers, dj’s en vorm collabs

Eén van de belangrijkste speerpunten van de organisatie is het realiseren van netwerk momenten tussen de bezoekers. Hiervoor worden meerdere timeslots gereserveerd in het programma. Gelijkgestemden kunnen hier op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen om muzikale collabs te vormen. Verwacht dus een unieke en inspirerende smeltkroes van music makers uit alle muziek genres. Of je nu een instrument bespeelt, zingt of alles achter je computer creëert, alleen komt of met maatjes; Jaarbeurs Utrecht staat op 16 en 17 maart in het teken van passie voor het maken en delen van muziek!

See you at Dancefair 2019!

dancefair.nl