FAQ

Voor wie is Dancefair / Musicfair

Dancefair / Musicfair is voor iedereen die serieus met muziek, DJ-en en/of produceren bezig is op beginnend en gevorderd niveau. Ook is Dancefair / Musicfair voor professionals die hun beroep uitoefenen in de muziek industrie of dit ambiëren. Laat je inspireren door artiesten, DJ’s, producers, bands, en bekende ondernemers en professionals uit de muziek industrie.

Wat is het verschil tussen Dancefair en Musicfair

Dancefair was oorspronkelijk alleenstaand en focust zich op DJ’s, producers en iedereen in de dance wereld. Musicfair is hieraan toegevoegd en bied eenzelfde uitgebreid programma voor muzikanten, bands en singer/songwriters. Deze werelden komen samen in één event tijdens Dancefair / Musicfair.

Moet ik inschrijven voor de masterclasses

Nee. Dancefair / Musicfair heeft in totaal op enig moment een capaciteit van 4000 zitplaatsen in onze 20 area’s. Indien je een bepaalde masterclass, keynote, workshop of Q&A niet wilt missen, raden we je aan om minimaal 15 minuten vóór aanvang aanwezig te zijn.

Wat zijn de toegangskosten

Een ticket kost €39,- voor een dag, of €59,- voor beide dagen. Een ticket geeft je toegang tot alle onderdelen van het event zoals het volledige programma, de beursvloer en de netwerk momenten.

Zijn er kaarten aan de deur verkrijgbaar

Ja, maar hou deze website in de gaten omtrent de voortgang van de kaartverkoop. We raden wel ten alle tijden aan om je ticket in de voorverkoop te kopen. Dit kan online op deze website én bij alle Primera’s in Nederland.

Geldt er een gereduceerde prijs voor kinderen

Nee, er is geen gereduceerd tarief voor kinderen.

Is Dancefair / Musicfair een beurs

Naar onze mening willen bezoekers meer ervaren dan alleen een beurs. Tijdens Dancefair staan inspiratie en educatie op één. Onze focus ligt op kennisdeling, netwerken, en inspiratie in onze 20 hypermoderne zalen door middel van masterclasses, workshops en Q&A’s.

Onze beursvloer maakt Dancefair / Musicfair compleet doordat je direct voor of na het volgen van de conferentie inspiratie op kunt doen op het gebied van de nieuwste gear, services en merken.

Kan ik producten kopen tijdens Dancefair / Musicfair

Wij bieden standhouders en merken de mogelijkheid om producten te verkopen tijdens Dancefair / Musicfair. Reken vooral op kleinere producten die verkocht worden, of digitale verkoop waarna het product bij u thuis gebracht wordt. Daarnaast bieden vele merken beurskortingen aan, deze zijn onafhankelijk te vinden bij de vertegenwoordigde merken.

Amateurs of professionals

Beide. In het 120- delige programma worden de niveaus aangeduid in ‘professional’ en ‘novice’ (beginner)

Wanneer is het programma bekend

Vanaf 10 januari 2017 wordt stapsgewijs het programma bekend gemaakt.

Kun je in contact komen met artiesten

Ja. De core van het evenement is om je te laten inspireren door diegene die de paden reeds bewandelt hebben. Tijdens ieder programma onderdeel is er tijd voor vragen vanuit het publiek en op de beursvloer zul je top artiesten en industrie professionals treffen.

Hoe personaliseer ik mijn ticket

Na het kopen van je online ticket zal je een bevestiging ontvangen per email. In deze mail zullen je tickets nog niet bijgevoegd zijn. Om je tickets te ontvangen moet je ze eerst personaliseren. In de email met de bevestiging van je aankoop zal je verdere informatie ontvangen over het personalisatieproces zoals de datum vanaf wanneer het mogelijk is om je tickets te personaliseren.

Voor elke ticket moet persoonlijke informatie worden ingevuld zoals de volledige naam en het emailadres van de persoon die naar het evenement zal gaan. Wees je bewust dat de gegevens op elke ticket uniek moeten zijn en gebruik a.u.b. de namen zoals deze benoemd staan in de identificatiedocumenten (paspoort/ID).

Na het invullen van de informatie ontvang je je gepersonaliseerde tickets. Indien je je tickets niet binnen 24 uur ontvangen hebt, neem dan a.u.b. contact op met de Paylogic klantenservice via: customerservice@paylogic.nl.

Waarom moet ik mijn ticket personaliseren

Alle populaire evenementen worden geconfronteerd met organisaties en mensen die de tickets proberen door te verkopen voor veel te hoge prijzen. Om dit te voorkomen vragen wij de koper om alle online tickets te personaliseren met de namen van de personen die naar het evenement zullen gaan. Op deze manier zullen alle online tickets beschikbaar zijn voor een eerlijke prijs en toebehoren aan een individuele tickethouder. Wanneer je klaar bent met je bestelling ontvang je een email met de directe link waar je je tickets voor Dancefair / Musicfair kan personaliseren.

Tot wanneer kan ik mijn ticket(s) personaliseren

Je hoeft je online tickets niet direct te personaliseren; tickets kunnen gepersonaliseerd worden tot 24 uur voor het evenement.

Ik ben vergeten m'n tickets te personaliseren, wat moet ik doen

Online tickets kunnen gepersonaliseerd worden tot 24 uur voor het evenement. Eén week voor het evenement zullen we alle ticketkopers die hun tickets nog niet gepersonaliseerd hebben een herinneringsmail sturen. In het geval dat je je ticket nog niet gepersonaliseerd hebt tot 24 uur voor het evenement zal er contact met je worden opgenomen door Paylogic.

Gekochte Primera tickets hoeven niet gepersonaliseerd te worden.

Ik moet de naam op m'n ticket aanpassen, wat moet ik doen

In het geval dat een naam op een online ticket moet worden aangepast (omdat je iemand anders naar het evenement wilt uitnodigen), kan je de naam op het ticket aanpassen. Hou er rekening mee dat er per ticket servicekosten in rekening gebracht zullen worden dus zorg dat je de gegevens de eerste keer juist invult. Om de naam op een ticket aan te passen neem je contact op met de Paylogic klantenservice via customerservice@paylogic.nl.

Moet ik m'n ID meenemen naar het evenement

Ja, voordat je evenement betreed kan de beveiliging naar je ID vragen om je naam en leeftijd te controleren op je ticket.

Wat is de demodrop

Bij de demodrop kun je je tracks 1-op-1 laten horen aan vertegenwoordigers van verschillende labels die je on the spot feedback geven. Een unieke kans voor feedback van echte kenners dus zorg dat je je tracks klaar hebt staan op een geluidsdrager zoals je laptop of mobiele telefoon. De vertegenwoordigers van de labels hebben hun eigen headphones bij dus hier hoef je niet voor te zorgen. De demodrop is een populair onderdeel van Dancefair/Musicfair dus hou wel rekening met wachtrijen.

I'M A DJ / PRODUCER

One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin. He lay on his armour-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly.

I'M A MUSICIAN

One morning, when Gregor Samsa woke from troubled dreams, he found himself transformed in his bed into a horrible vermin. He lay on his armour-like back, and if he lifted his head a little he could see his brown belly.